this is onsdag !! som sagt många tankat snurrar i mitt huvud i dag...

vi hade handledning idag inför intervjuerna kring konflikthantering ! vad e en konflikt för dig ?  hur kan man lösa en konflikt osv .. marie-louise vart jätt nöjd , min grupp var rätt tysta så jag snackade på med henne istället å fililurade på  vad som skulle ändras ..

åå efter åt så tänkte jag på en sak då ingen tog insiativ att svara och jag bara klev fram å bara okej då snackar jag ..
fast jag frågade vad de tyckte om vissa saker innan jag som "bestämmde" men  då tänkte jag lite på att om jag hade varit tyst kanske nån anna hade trädit fram å tagit ledar rollen ? eller hade de blivit en pinsam tystnad som  jag hade tvunget befunnit mig i bara för i ren princip sak inte ta över samtalet ? de är jätte svårt att veta ..
är nog mitt plugg som får mig att tänka så här inte bra å plugga på universitetet när man är en stor grubblare redan från början ..

jag har kommit fram till en till sak då jag är en väldigt sämtsam person å kan var väldigt ironisk .. å om jag blir less på nån person å inte vill prata med den ,å säger kan du bara gå jag orkar inte prata med dig ! helt allvarligt å personer tror att man skämtar ? .. dax att börja tänka sig för hur man uppfattas av folk .. jag har alltid tänk att klart folk förstår att nu e dte skämt å nu är det verklighet .. men kanske jag har fel ..så nu har man lyckats komma igång å skrivit på min reflektion efter några timmar med glajjorna på så tror jag att ett arbete ser en bra början å inte så långt till sitt slut ! :)WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO!

jag har varit på bodybalance idag först gången , å jag känenr att detta var verkligen nånting för mig som en ny kärlek .. helt fast !! ..

för att en vilt främande människa lyckades få mig att slappna av och släppa alla tankar som biter i mitt huvud  för några minuter å de blev så som att shit detta är as bra gud vad skönt de kändes ..

så att radera sitt minne är nog inte så dumt ändå .. om man kunnat få tag i nån apparat å ta bort en massa .. shit så glad man kunnat varit då jämt inga bekymmer !!!! man är lycklig var dag .. de är ett härlig liv filosofi .. hakuna matat !! de är ord som e bra .. lalallalala ;P


lite dåligt då jag tittar mot en kamera  å en annan knäpper på en dock :P men ändå  .. rykande färsk från i lördas !

lekete frisör på liz !

                        så här blev resultatet ! :D

blev lite party ändå :P

lördag  blev fika med jess å fredik på u:nik  chessecake och god latte ;) mumms älska de stället ! :D ..
det blev alfapet eller hur de stavas? aa ialla fall å dte var grymt roligt men otroligt svårt :P fastnade helatiden ! ..

sedan skulel dte bli fest ändå :)


lite bild bevis från martinis fyra lägenheters fest ..ett hallhäng blev de för oss.. HHH !! :P  och six star bar ! :P


              ojsan vad maken blev vit! kanske såg ett spöke (jag :P)

       kolla min stora hand !


danne en härnta i:are ...  vettu min klocka den kostar 3000? jaha vem bryr sig mindre om sånt än studenter ? jo !! studenter :P

      mina vackra flickor!    


       gbg is going down :P     
här har jag mark å alex bröderna !:D å sedan han i mitten pälsen säger vi :P

  brudarna ! :D

att jag lyckades med att inte knäppa en enda bild på mig själv helt otroligt bra :P


lika bra de kanske ! den orange-kjolen gav otur! förstog de jag som hatar den färgen ! ..  det är därför orange betyder spelsin för att man ska tänka positivt för av apelsiner gör man fanta å de är schviinnit gott ;)

nytt år ny klass

v.4

jag har tänkt på en sak ...
nu när dte är nytt år och nu ska allting bli annorlunda och jag brukar tänka  vadå dte är juh bara nya veckor ?
men nu börjar jag på allvar nästan tro att de kan stämma ? för viss är saker annorlund ...
folk beteer sig helt annorlunda .. och saker är inte som  de borde var ..

varför blir de aldrig som man tänkt sig ...?

hur kan  allting upprepas om och om och om igen ... som att man bestämt sig att åka wasaloppet men man tar sig aldrig fram man fastnar bara i spärrarna längs vägen .. och ändå fortsätter man i blinda för att man tror att jag kommer lyckas denna gången ! - kanske är nånting skumt i blåbärsoppan som bjuds ? :P ...vi har ialal fall fått en nya klass ett jätte härligt gäng känns de som en bandning av massa härliga pedagoger och nu har vi killar i klassen de är skönt blir de inte samma tjej babbel :P inte för att jag inte gillar er men .. blandat e alltid bäst ! :D


 jag har jobbar på LARV-mässan på universitete som företagsvärd för banverket och banverket produktion det var inte så ansträngande men det tog tid å kraft ändå :) att vara trevlig mot alal hela tiden..  men sedan hade vi banketten grymt roligt var de !! frugan fick följa med oxå och vara mitt företag för de blev sjuka å kund e inte komma å tur var väl de för vem hade varit bättre som bordsdam än elin ;) !!
kvällen var fylld med en massa roligt folk å vi träffade på två killar  som heter jesper å sam å de jobbade för e.on å helst sam han var helt galen på dansgolvet å då på ett grymt bra sätt helt underbart roligt var de .. jag å elin vart lika dana å vi bara flumade runt och hade hur kul som helst .. bästa utgången på jätte länge var de !! å den var gratis  oxå kan de inte bli bättre ;) hehe ..
en politiker som jobbar med skolfrågor och hur de ska bygga nya förskolor vill höra om min å elins åsikter runt detta , vi var som helt i shock för menar hur ofta vill nån som ska bygga förskolor höra vad vi som lärarelever har för åsikt .. det var grymt kul  och inspererande ! :) ..

           massa god mat ;)


det här är leif .. han kunde inte närvara :P

detta skulle säkert varit jätte kul om man fått se otrliga förvandligen jag å elin tittade på varandra å sa .. vad hände? jag hänger inte alls med ? skulel detta varit skoj ?  :Phär har vi anders han satt också vid i-bordet :P och han var en i:are som att de inte finns många nog av dem redan :P .. hehe eller som han skulle sagt .. i´m the BITCH :P hemskt rolig snubbe ...


här har vi henrik .. elins morsters ex som hon inte sett sen hon var typ sju! :P å vart träffar hon han juh på larvbanketten :Phahah linus :P                 sahar var tvungen att jobba å missa banketten ! vilken miss de var !! för henne ;)
                                  sam min å elins nya idol !! :D
haha så hemskt fin bild eller nå :P         


detta kalasande slutade med att vi var hemma halv fyra somnade kanske halv fem å skulle upp sju !!!
hade pass 1 och 2  å sedan grupparbete å sedan pass fem så kom inte hem förns halv sju å då var det bara äta å somna direkt helt död !! ojoj .. men de var helt klart värt de ..:D


på freda kom rebecca elins 12 -åriga syster å hon fick hänga med oss te stuk å kolla på axelband när de spelade  på trubadurkvällen :D så grymt skoj ! . vi spelade jatzzy å jag van första omgång stolt ;) hahah .. dock gick de helt tokigt dåligt resten av spelen :P ..  mark å hans bror alex var där grymt trevligt att träffa dem :D har dock ingen bild tror jag ska se om jag kan skaka loss nån =) ..

söta rebecca rebecca ! :D så söt .. streeetdansaren ;) .. heheh

LIZ e tillbaka från americat !! :D

på tal om katt ... va hemma hos liz å hälsade på blev bjuden på mat :D mycke gott ! =) .. sedan så skulle jag kolla en sak i hennes rum å å bara shit vad många gossedjur du har !! :P

så upptäcker jag ett stycke sovandes kitty bland gosedjuren ..;)

ssååå gulligt ;) .. älskar den katten...


sedan blev det fika hema hos rebeka hon hade bakat en kaka å fick vi hallon å glass till å te så grymt gott de var å så snackade vi om allting som hänt under tiden vi inte setts .. å jag å jessika kom in på sittning som var grym förra året som är nu den 14 mars .. så kung de kommer bli ;)

nostalgi !! .. shyrrre -.. fönster plats i planet ! :D


kaparen fick sitt straff :P hahashhhooo å schiiimmmmföresten finns det ett godis som e gröna spindlar som heter imse vimse tutti frutti :P de ni !

BBB .. alla goda ting är tre !

B som i bak , B som i blogg , B som i BAG - IN-BOX ! :P

temat för förferran i helgen är kärlek .. inte så lätt tema som man kan tro !
 
men jag  hade en plan vad jag skulel vara jag å sahar skulel vara ett par som ska gifta sig :D så jag måste få tag i en brudkläning :D asa bra ide ;) !!

så jag å frugan drog in te stan å tänkte nu jäklar ska vi kunna hitt nå på kupan som vi kan göra om till våra kläder .. åkte med bussen in brum brum ...

svinit kallt å halt som bara den var de :P .. men vi  halkade hela vägen dit -- grymt fint väder var de med :)

så så vackert luläääää :) ..så nu var vi redo för klänings jakt .. vi komemr in kollar överallt finns ingenting ? :/ så tråkigt !! ..


men då hittade vi jätte mycke pälsmössor så himmla skoj så då blev de modevissning ala nina å elin !! ;)


YOU LOOK GREAT !!


fluffis :P

lite lik gynnings mössa i stjärnor på is ? :P ( tycker vi ialal fall dock lite mindre än hennes :P )

så nu har vi hittat pälsarna med :P me and my wife ;) .. so awsome !!!

ååå sen hittade vi sisselas mösssa från , HEJJJ å väkommen till mitt i gaynaturen !! :P hahah så grym var ett måste att köpa elin stolt ägare ;)

sedan blev det att springa runt staden å leta party kläder te helgen då brudkläningen gick så dåligt :P !! men det var helt kaos fanns bara vanliga vardags kläder överallt på alla affärere å bara en massa pastelse som att de är +20 å soligt ute ..menar de är -20 å molnigt går ikke ihop :P

så efte en lång jobbig shopping ?!?! :S sa jag det där högt helt sjukt sen när var shopping ingen kul ? något e fel på migg .. hoppas detta går över fort :P ..

så blev de glass i stora lass istället :D musmms så gott å en vanilj latte te de sen var vi igång igen !! ..

:P

sedan såg jag denna skylt ! :D gått upp i vikt i jul ?  fast de roligaste ändå är juh atat de är lagerhouse som skyltar om de ?  ?!?! ..

hahah så himmla kul först kommer julen å julmaten å nu är det januari månaden då man ska banta :P


frukt är dock underskattat tycke rjag fasiken så grymt gott de är :) .. Mmmmmm Päron ! :P

som Grynet säger .. frukt är INTE godis !! och hennes ord är lag ! :D så de så!! ..

så nu e de tenta -p!!

förra veckan å denna vecka e som kaos här uppe alla e jätte stressade och upptagna med sitt pluggande ..

själv sitter jag å nöter på mitt arbete som ska in imorgon ! woohooo eller nånting är så dödens les på detta arbete ..

först å främst e jag i total lycka just nu , bror ar fixat datorn så nu funkar saker igen taadddaaa ! ;) hehe .

men derimot så  gick jag te ica igår å skulle handla lite mat vi skulle te sahar å fixa midda .. å så kommer man ut å vips e de punka på CYKELN !! GAAAHH " så störrande fick man gå med den hela vägen hem jippi .. plus att idag då jag skulle  hämta ut ett packet som kommit te affären så måste jag gå dit å får skavisar under båda fötterna snacka om dubbel otur .. börjar nästan tro att de är icas fel ? !?!?! :P ..

nytt år nya tag !

nu har jag precis lovat suddas att jag ska ta tag i bloggandet .. så han får se vad som händer ..
så jag ska ge det ett nytt försök igen ;) hehe ..

RSS 2.0