en lång vecka ...utan sömn

månda :
tok trötter .. är och jobbar ... sån dryg dag finns inget å göra ! dagen är bara en enorm väntan på att jobba lite i mellan åt ..... en total dryg dag.. ville bara ligga hemma å sussa ..

tisda:
dagen va en total katastrof ! .95+12 personer som skulle ha förmiddasfika lunch efter middas fika .. inegnting funkade som de skulle:P finnas inge grejer .. avloppet å diskmaskinen pajade ! .. gahh man blev helt galen ..
maten tog slut  kännde för att leka utvecklingsstörd ett tag så att dom inte skulle prata med mig om alla problem heltiden ..de va panik  sträckat över heladagen ... men vi fixade allting till slut :D .va så slut efter dagen så sonmade in rätt fort den kvällen ...skulle man kunna tro . men då skulle vi iväg å fiska jag bettan klas å henke .. bettan fick upp 6 små prinsar ..men kastade i dom igeb :P klas spö bara krånglade som bara den ! och jag tappade bort min solbrillor ,, men men så de kan gå .. när kan kom hem  hade  man svårt å somna istället ..

onsda:
dag skulle allting gå så bra ... inge förmiddas fika ..men då skulle man steka fiskfile te hundra pers ..kan säga dig att de är inge roligt jobb de inte ! .... men dagen flöt på bra ! ..alla va så nöjda med mitt åbettans arbete .. så de va roligt .. men så skulle vi städa ..storstädning .. så äkligt att man bara ville spy ! ..går inte att beskriva ..men det va som ett fullt buffebort under alla bänkar .. ingrott fett i stek bortet .. allting va veder värdigt där ! :P huga .-. men men nu har vi fixat allting :) .,.  hemm te betty å duscha sen på punkten å äta :D .. sen blev de ligga i soffan å se på tv lite ..  har så ont i kroppen så hälften vore nog .. men dumt å klaga kunnat varit värre !

torsda : ledig ledig ledig !!!!!!!!!

 fick sova ut idag en stråland dag :) .. planering inför midsommar står på schemat ! ..hittade min solisar som jag tappat :D jippi! .. one down one to go !
vi ska campa husvagnen :) fått låna av sara .. nu e det löst .-.men nu e det bara resten kvar ..
 midnattstravet idag ska man våga sig dit .. nja får se :P ..
nu ska jag ta å äta lunch ..
 

stadsfesten!!

freda !
bettan slutar jobba fyra så ses på stan gå på boa å handlar lite granna ..sen så sätter vi oss i öltältet och tar en öl i solen å lyssnar på uno svenningson och irma shults .. supper mysigt ! ..sen upp te betty och byta om lite sen te diana å festa lite ..såg showbiz , sen thomas och henke hämtar upp mig å bett far vi te chefen å blir bjudna på massa drinkar ..lite väl mycke kanske hehe :P men de va toppen roligt ! ..sen drar vi in te stan å ser marmelad orkestern .. så himmla bra ..oh a marmelad säg oh a marmelad ! :D ... sedan va de dax för sugar plumfairy ! tro inte att jag missade favolåten men så kan de gå :P .. sen kollade på grannarna lite granna med men han bara skricker juh fredrik så e juh inge vidare ..men så står jag där å tänker han basisten känner jag igen ..hmm det va juh johan"fotomodelen" edlund hehe :) .. så de va juh skoj ! .. träffade så mycke roligt folk ..hade toppen roligt ...skulle bett å jag efterfest hos mig men hon va så seg så jag fick skjuts av orre istället å åkte hem :P ...
                           
lörda !
vakanar klockan sju å kan inte somna om ..tok jobbigt ! --
lite lätt huvudvärk så där att man inte kan ligga huvudet mot nogot för de gör ont :P ..
men de gick över ! så kom sarar .. umgicks =)
sen kom ida å jossefin .. så fixade jag lite med middan .. så blev de marinerad kyckling file voch grönsaker och ungsbakad klyftpotatis med kall sås till ..super gott blev de henke käkade oxå ..så kom hogart !:) ... sen kom ekke.gammjonas och tom å jävlade lite ..de va trevligt :) hehe ..
sen drack lite mer sen drog vi ner på stan ...
går hogart å dricker en cider kommer polisen ger han den te mig så blir dom sur på mig kasta den där burken :P hehe ,..
sen dileva ..vilken karl ..helt flummigt underbar å se man blir så glad över hans skumma uttrycke .. nu ska vi alla önska något ! och cosmosljuset fickar det till er alla .. nu ska vi alla få känna de bästa cosmosorgasmen mäktigare än allt !:P hehe helt plötsligt börjar han kasta ut apelsiner :P ..å vem fick ta smällen jo jag ! poff sa de en apelsin rätt i huvudet på mää .. och hogart fångar den ..å den försökte han ragga med hela kvällen .. tjena gumman vill du dela en klyfta får apelsinen jag fick av tomas dileva :P hehe så skön .-. gick så där vissa sa jah .. men dom fick inte !:P ...
sedan såg jag å suddan livin cover vi hade så himmla roligt :) !! ... jag å sudda ... sen träffa jag martin å mattias .. så hängde jag med dom ..skulle vi åka te rasmus i frånö! å efterfesta :D.. happs fick inge skjuts å sen inge taxis tills slut gick vi .. as kallt och ont i fötterna .. bästa springskorna hade man juh "stövlarna" :P .. lite lätt ont .. happs kommer vi fram ialal fall efter många om å men .. då e de låst .. då höll jag på dö :P.. ser vi att fönstret e öppet så martin hittar en stege å klättrara upp å in genom fönstret och öppnar så vi komma in =) .. då ligger razze och sover i fosterställning med en trumpinne i handen i soffan ..går inte att få liv i karl :P.... happs vi går å lägger oss sen .. razze vaknar å blir lite lätt shockad över att tre personer e hon han å han hade juh låst hehe :P .. så kan de gå när man lämnar fönstret öppet .. ;)

grannarna !=)

sönda!
bara slappat i solen idag all mobbning mot mig ..:P börjar fundera om de står något i min panna typ.. mobba mig mera snälla :P .. tänk dig att man längtar efter mat så mycke så ..man nästan vill dö ..så får man pizzan äntligen då e de så mycke bea på dne att de smakar bara bea ! .=( urscha ! ...

torsda..obs! kännsliga läsare varnas !

happs då va de torsda ..och idag hade man inge planer direkt ..en slappar dag .. tittar ut ..det är inge roligt väder grått å blåsigt ! =( ... happs blir väl lite film då .. sen kom henky med lite kläder ..så de va juh toppen ! ;) ..
skulle betty kom å färga håret .. ...
sedan vart man bjuden på midda hos snuttisen :D hehe :P
ochdär blev man kvar sen .. satt å lyssnade på skön musik och sara fixade filmer ..
men så har juh nina gått med i ett till .. va nog lite dumt men men :P ska man va där måste man juh skriva te några ...
men så plötsligt får jag ett medelande ..

han började skriva så här ..

Verano M42 : Hej där . Jag har bara 4 önskemål. 1 . Att du är trevlig/kul att vara med . 2. Att du är snygg i mina ögon. 3.Att du inte har nåt emot en äldre man. 4. Att du kan/vill flytta utomlands, närmare bestämt till Mallorca och mig. Det var väl inte så höga krav ? , speciellt med tanke på att punkt 2 redan är avklarad, så snygg du är.

 

haha ursäkta mig mig du e säkert jättre trevlig men ..jag tror jag skippar de du !

verano : jaså .. vad var det som fick dig att dra dig tillbaka? va dett att jag bor på mallorca .. så behöver du inte flytta hit direkt ... och menar spelar väl ingen roll vad som står på leget om man har trevligt med varandra både utanför sängen i den ! ... menar du e den snyggaste tjejen här ..tycker du ska fundera på saken ..

 

jadu e dubbelt så gammal ..för det första ..sen varför skulle jag flytta ner till dig ..vet inte änns hur du ser .ut ... skaffa en bild vetja !!! ...tror jag passar den här ...hej då!

verano : okej men om du ändrar dig så skriv ..

du va snyggast på sajten ialla fall ;)

verano: Jag har bild , i galleriet . Det är bara om man tänker på åldren som det spelar roll, om du hade mött mig i en bar här, så hade du trott att jag var mycket yngre

åå herregud snusk gubbar de finns ..nu vet man varför man la ner de är med en massa comunitys !

här e hans press !!

Hej på er allihopa, jag får väl börja med att säga att jag inte bor i Sverige, men det gick inte att kryssa i Mallorca.  Jag bor alltså på Mallorca sen många år.

Jag söker naturligtvis en tjej, och jag gillar unga snygga, trevliga tjejer (vem gör inte det ? haha), men detska förståss va "laglig" ålder på den som jag vill hitta. Uppåt har jag ingen åldersgräns,men du ska va attraktiv och ungdomlig till sättet .

En flirt/ett äventyr är aldrig  fel , men om jag hittar rätt , så är jag öppen för ett förhållande, men i så fall måste du vara flyttbar, för jag är inte flyttbar.

Puss på er , hoppas vi hörs snart.


make me sick !!!

Onsdag 13 Juni

började den regniga dagen med att kolla lite gammla disney filmer :)  sedan sprack det upp å blev finare väder så skulle jag gå ut med bonzan så hängde sarar oxå med .. vi gick i skogen och det doftade så gott efter regnet ..sedan när vi kom hem hade vi gjort oss förtjänt av lite fika  ..tyckte jag :P .. sedan satt vi igång å bakde  kakor och matbröd .. så roligt att baka man blir så glad på något annorlunda vis .... och då skriver broder att han hans "kompis" har hittat sara på en topplist ..jag vart helt ställd .. men det här måste jag bara se ! ..tyvärr måste man bli medlem men men .. sara  låg på 20 plats av brudarna under 30 ..kvinnan bakom kameran nu  ligger på listan istället ! "tummen upp för dig gumman "  hur läckert va inte de ra ;) min sara "stolt"  ..hehe ..sedan blev de midda  och jag å sara kollade lite på tv och såg en film sedan var de dax att bege sig  ner i sängen ..

bästa komentaren idag :;

kikade mig i spegeln idag förresten

och kom fram till att jag är grymt snygg!! ;)

 

fan vad skön du e !!  = )                                                

kan inte hjälpa det

 

nej men är lite lätt solbränd

 

nyklippt

 

lagom längd raggarstubb

 

svart skjorta o kavaj

 

menar är svårt å misslyckas då ...


helt rätt..kept up the good mood !!  

vad e bättre än att ha ett bra självförtroende !?  ..


dax å byta jobb ..

du får ta en annan .. kaffekopp! den där har jag haft i tio år...


i söndas .. månda... tisda ... liten samman fattning

 vaknade upp i nyland hos orre efter festen i lördas så .. vad skulle vi göra strålande sol ...jag robert ida och orre tog båten ut till lilla norge i nyland ..så super härligt de va !
 :D  vi bade och solade och grillade  kyckling ! :) .. sen  åkte hem till orre och lagade till  fläskfilé grytta till midda och lite pilkastning där pilen gick av vid första kast ! =( lite surt men så kan de gå ...

 på månda så då va jag å rotade på vinden hittade lite gammla kläder som jag tog tyg av å sydde om ..  sedan så va jag å mammsen å handlade blommor och ..svängde in på dollar för å köpa glass blev betydligt dyrare än glass för henne ..hehe :P .. sen blir de tv kväll med pärona .

tisda som e idag ... henky å jag tog en tripp till sundsvallo å  dagen började så bra med att en dam gav oss parkerings lappen så vi slapp att betala ..de va toppen .. sundsvallare mycke bra folk !! =) jag shoppade loss för ovanlighetens skulle :P hehe...
snyggaste shortsen har jag nu ialla fall :D.. sedan hämtade väskan hos min käre jonas va myckte trevligt ..,men sen vart man ner mobbad å skulle bli köpt för en mine räknare !! buuuhuu på dig jonas ! !!
så det slutade med att jag å henke åkte å  åt och sedan begav vi oss hem över ! ..nu e man hemma .. =) äntligen !

grillning hos orre

lörda ! idag solen skiner 28 grader !!!.
å det e toppen härligt bara springa runt i bekini hela dagen tänkte jag
..men så ringde orre och nu ska jag iväg dit å grilla å de ska drickas lite granna :) ..

kanske blir en favorit i repris .--eller vad säger du min prins :Phaha  ? orre

studenten två år sen nu ..

tragiskt men sant :P sen dess har man bara blivitt vackrare och vackrare ;)

japps så va det freda student dagen .. och man jobbadde i köket på dagis.. sen blev  det snabbat på med kjolen å iväg å kolla studenterna ..
jag och sannis å danne va å uppvaktade vicko ! det va super trevligt ..alla va jätte trevliga där =) bästa pressenten fick hon av sin bror en trädgårdskråka mett en vacker ramsa till så himmla kul kille .. tänk om min bror oxå skulle kunnat vara sån :P ! hehe
fick en massa god mat å grejer
 ..sedan bar de av hemmåt bytte om sen åkte till henky och dack lite sen utgång ..det va rätt roligt !  bettan å jag röjde som vanligt hehe :P .. kul träffa på massa folk man inte sett på länge .. bettan blev lite kinessis jobbigt för na..hon som skulle upp tidigt å jobba ! ..that´s great ! :) ..

torsdakväll med en segelsällskapligresatårta på en torsda?tyvärr blir de ju inte de idag då =(

 blir tacos istället =)


massa sand i byxan ..

fick man på dagis idag av lill brudas i sandlådan .. mindre kul ! :P
jobbat i köket idag i tokvärmen .. inte det roligaste att jobba när solen glassar på ute å man står i ångan inne ...
men så kan de gå när inte haspen e på ..
sedan blev det cykeltur och isglass på vägen hem ..
en snabb dusch sen kom lena och hämtade upp mig..
blev lite shopping nere på staden och så fick man en milkshake av kaifur  inte dumt =) .
så nu har jag fixat en piltavla till lite nöje på grillkvällarna  framåt ! kanske man ska tjuvträna ..så bäst ni passar er för mig i sommar  . :P hehe
nu avnjuter man kvällen med den nya beck- den japanska shungamålningen och en den nya pingvinstången : mango /granatäpple !

Välkommen till bloggen!hellu  lu i sommar glädjen =)

det är jag som e pitahya !
eller nina som jag igentligen heter ! =)RSS 2.0